photos-alt

Highlights

Facilities

Unit Type

Map

Kalibata City Apartment For Sale

Jl. Raya Kalibata, Rawajati, Pancoran, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12750

Available Unit

For Rent

For Sell

loading ...

Do you own a vacant property?

List your property on Jendela360, lease faster!

  • 100% FREE*
  • Free Key Deposit fee
  • Free Viewing fee
  • Average Leased Under 21 Days
List Your Property for Free
  • Location: Pancoran, Jakarta Selatan
  • Unit Size: Start from 21 m2 to 52 m2
  • Unit Type: Studio, 2BR, 3BR
  • Best Offer Price Start From: Rp 375.000.000
  • Payment: Cash / Installment payment plan for12x with VISA/Master Card
  • Developer: Agung Podomoro Group.
  • Total Unit: 11500
  • Floor: 22
  • Completed Building: 2012.
  • Building Condition: Ready for occupancy.
  • Tower: K (Kemuning), F (Flamboyan), G (Gaharu), A (Akasia), J (Jasmine), E (Eboni), B (Borneo), H (Hebras), D (Damar) , C (Cendana)
  • Maintenance Fee: Call Us
  • More Information: Very near to Duren Kalibata KRL Station, Sudirman, Kuningan, and only 5 minutes to Jakarta Inner Ring Road. Located in the same complex, you can only walking to Mall Kalibata City Square. Very close to Trilogi University, Tria Dipa Hospital, and Plaza Kalibata.
  • Facilities: swimming pool, kid playground, ATM center, function room, grocery store, fitness center, jogging track, free 60 channel cable TV, adventure park, basketball court, tennis court, CCTV, and 24 hours security.
  • Best Apartment For: single, young married couple, and small family who working around Kalibata.

ATM

Basket Ball Court

Cable TV

Function Room

Grocery Store

Internet

Jogging Track

Tennis Court

Laundry

Restaurant

Security

Playground

TypeHarga Full Furnished MulaiAvailable Unit
StudioRp 600.000.0001 unit
1 BR-1 unit
2 BRRp 375.000.0009 units
3 BR+Rp 750.000.0001 unit

Monthly Fee


Free
default photo

Mayank

8

/10

02 Jan 2020

Apartemennya bagus ,lokasi juga strategis mau kemana mana juga mudah , harga juga murah start mulai dari 250.000 , waktu itu saya sewa di Borneo dan next di Flamboyan dengan petugasnya waktu itu mas Akbar ja Nail dan juga ramah , cuman untuk kebersihan kamar tolong lebih diperhatikan lagi cos InsyaAllah April aku mau nginep lagi di apartemen ini , recommended bangetlah...

default photo

Marni Adriani

7

/10

05 Jun 2018

Sebenarnya nyaman tinggal di sini, fasilitas oke dan lokasi strategis. Cuma di sini imagenya agak agak gimana gitu karena banyak kasus. Kasih 7 aja deh

default photo

Wahyu Septianingsih

7

/10

27 May 2018

Kalau gak ada yang aneh aneh, udah saya kasih bintang lebih tinggi karena lokasinya bagus dan harga sewanya murah

default photo

Ditto Suryapranoto

7

/10

28 Apr 2018

Dari luar kelihatan mewah, padahal manajemennya suka slow respond kalau ada kerusakan lama perbaiki. Untung fasilitasnya lengkap dan bagus

Kalibata City Apartment

memiliki rating 7.3 berdasarkan 4 review. Sewa Kalibata City Apartment mulai dari IDR 375.000.000.

© 2021 Jendela360. All rights reserved.